Vloerverwarming
per ruimte

Een vloerverwarmingssysteem geeft voordelen in iedere ruimte!

Gratis Vloerenmagazine Aanvragen Gratis Vloerenmagazine Aanvragen

Voor welke ruimte is vloerverwarming geschikt?

Voor welke ruimtes is vloerverwarming het meeste geschikt? Hieronder leest u per ruimte de verschillende details en mogelijkheden. Wilt u vervolgens meer weten? Vraag dan een gratis vloeren inspiratiemagazine aan of plan uw afspraak in onze showroom of bel met 0341-252787 om een afspraak te maken. Onze vloerverwarmingsadviseurs verstrekken u graag alle belangrijke informatie toegespitst op uw persoonlijke wensen en woonsituatie. Welkom bij Knulst!

Vloerverwarming in een Woonkamer

Een vloerverwarmingssysteem in uw woonkamer heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Allereerst geeft het een warm en comfortabel gevoel wanneer u warme voeten heeft. Ook esthetisch gezien is het mooi wanneer u een woonkamer zonder radiatoren heeft. Tevens is een vloerverwarming dus ruimtebesparend.

Lees meer over Vloerverwarming in een Woonkamer.

Vloerverwarming in een Keuken

In een keuken wordt tegenwoordig geleefd. Er wordt meer en meer niet alleen eten bereid en genuttigd, maar de keuken is tevens een plaats voor gezellig samenzijn. Kortom een keuken fungeert als intensieve leefruimte en centraal middelpunt in een woning. Het is daarom prettig als u zich warm en comfortabel voelt op een keukenvloer.
 

Lees meer over Vloerverwarming in een Keuken.

Vloerverwarming in een Slaapkamer

Een vloerverwarmingssysteem onder uw slaapkamervloer zorgt voor extra comfort en is daarnaast ook nog eens ruimtebesparend. Er is niets vervelender dan uit bed te stappen op een ijskoude vloer. Dat comfortabele voordeel van vloerverwarming zult u meteen ervaren. Een ander voordeel is dat een vloerverwarming geen ruimte inneemt in tegenstelling tot een radiatorverwarming.

Lees meer over Vloerverwarming in een Slaapkamer.

Vloerverwarming in een Badkamer

De badkamer is toch wel de ruimte waar u het meest comfort ondervind van een vloerverwarmingssysteem. Allereerst betreft het een vochtige ruimte waardoor u erbij gebaat bent dat deze snel droogt om schimmelvorming etc. te voorkomen. Een vloerverwarmingssysteem is dan de ideale oplossing. En hoe praktisch is het dat u de vochtige handdoeken gewoon op de badkamervloer te drogen kunt leggen?

Lees meer over Vloerverwarming in een Badkamer.

Vloerverwarming in een Toilet/WC

Wanneer u in uw woning een vloerverwarmingssysteem laat aanbrengen adviseren wij om dit tevens tegelijk onder uw toiletvloer te laten aanbrengen. Vloerverwarming geeft een prettige warmte en het is vaak een kleine moeite om uw WC-vloer gelijk mee te nemen bij het infresen van vloerverwarmingsleidingen. Omdat in het toilet ook water wordt gebruikt is het zeer praktisch als er vloerverwarming aanwezig is.

Lees meer over Vloerverwarming in een Toilet/WC.

Vloerverwarming op een Zolder

en vloerverwarmingssysteem onder uw zoldervloer is een uitstekende keuze. Enerzijds bespaart een vloerverwarmingssysteem kostbare ruimte in uw woning. Anderzijds is het rendement vele malen beter dan die van een radiator-verwarming. En last but not least draagt een vloerverwarming bij aan een comfortabele en opgeruimde zolder.

Lees meer over Vloerverwarming op een Zolder.

1025