Vloerverwarming
met Visgraat Parket

Alles over de combinatie van vloerverwarming met visgraat parket

Gratis Vloerenmagazine Aanvragen Gratis Vloerenmagazine Aanvragen

Visgraat Parket in combinatie met Vloerverwarming

Kan visgraat parket in combinatie met een vloerverwarmingssysteem? Dit is een veelgestelde vraag bij Knulst. Ons antwoord? Ja! Visgraat parketvloeren kunnen in de meeste gevallen uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming. Uiteraard mits de visgraat vloer op de juiste wijze wordt gelegd en verlijmd en mits de kwaliteit van het hout goed is. De dikte van een houten visgraat vloer vraagt een gelijkmatige stookwijze. Dat wil zeggen: de tijd waarin een houten visgraatvloer opwarmt is langer dan bij bijvoorbeeld een gietvloer. Wanneer u onze adviezen voor wat betreft stoken opvolgt zult u zeer veel comfort en gemak ervaren van uw visgraatvloer met vloerverwarming.

Welke Visgraat Soorten kunnen met Vloerverwarming?

Welke visgraat soorten kunnen allemaal gecombineerd worden met vloerverwarming? Sowieso kunnen visgraat PVC vloeren en keramisch visgraat parket uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming. In houten visgraat parket vloeren zijn twee typen te onderscheiden. Te weten visgraat parket tapis en visgraat multiplank vloeren. Visgraat multiplank is speciaal ontwikkeld om te kunnen combineren met vloerverwarming. Maar zelfs een ambachtelijke visgraat parket tapis kan prima gelegd worden op vloerverwarming. Uiteraard is een juiste verlijming en vernageling en een goede kwaliteit hout van groot belang. Tevens ontvangt u van Knulst altijd uitgebreid advies over onder andere luchtvochtigheid en stookprotocol. Onze adviseurs geven u graag gedegen advies en alle benodigde info zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe vloerverwarmingssysteem gecombineerd met visgraat parket.

Inspiratie en showroom

Hoogstwaarschijnlijk overweegt u naast een degelijk vloerverwarmingssysteem ook om een nieuwe vloer aan te schaffen. Bij Knulst helpen wij u graag bij het maken van deze keuze. Om u te inspireren kunt u een gratis vloerenmagazine aanvragen boordevol recent gelegde vloeren bij onze klanten thuis, Liever digitaal oriënteren? Dat kan ook! Via onze inspiratie-pagina kunt u de meeste projecten ook via de website bewonderen. Meer weten of vrijblijvend advies nodig? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs in de showroom. Dat kan door het formulier in te vullen of door te bellen via 0341-25787. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alles over ons vloerverwarmingssysteem en een bijpassende vloer. Welkom bij Knulst!

1022