Vloerverwarming
in een Toilet / WC

Hygiënisch en ruimtebesparend

Gratis Vloerenmagazine Aanvragen Gratis Vloerenmagazine Aanvragen

Vloerverwarming onder een toiletvloer

Wanneer u in uw woning een vloerverwarmingssysteem laat aanbrengen adviseren wij om dit tevens tegelijk onder uw toiletvloer te laten aanbrengen. Vloerverwarming geeft een prettige warmte en het is vaak een kleine moeite om uw WC-vloer gelijk mee te nemen bij het infresen van vloerverwarmingsleidingen. Omdat in het toilet ook water wordt gebruikt is het zeer praktisch als er vloerverwarming aanwezig is. De vloer zal daardoor namelijk snel drogen mocht er water op de grond komen. Een ander type verwarming is in een toilet praktisch onmogelijk gezien de grootte van de ruimte. Daarbij komt dat een radiatorverwarming in een toiletruimte tevens niet hygiënisch is. Lees snel verder welke vloersoorten allemaal mogelijk zijn in een toilet met vloerverwarming.

Welk type vloer als toiletvloer met vloerverwarming?

Welke vloersoorten zijn allemaal geschikt als toiletvloer met daaronder een vloerverwarmingssysteem? Dat is een veelgestelde vraag bij Knulst Vloeren. Ons antwoord is; iedere vloersoort is geschikt om in een toilet te leggen mits de kwaliteit van het vloerproduct goed is en mits de vloer op de juiste manier gelegd en afgewerkt wordt. Dus of het nu gaat om een houten vloer, een tegelvloer, gietvloeren of PVC vloer. Voor ieder vloertype is wel een juist vloerproduct dat als toiletvloer gebruikt kan worden. Onder alle genoemde vloersoorten is een vloerverwarmingssysteem uitstekend mogelijk.

Inspiratie en showroom

Waarschijnlijk zoekt u tevens een mooie bijpassende vloer voor bovenop uw vloerverwarmingssysteem. Wist u dat Knulst allerhande vloersoorten verkoopt (vaak in combinatie met vloerverwarming)? Vraag ons gratis vloeren inspiratiemagazine aan om u te oriënteren op de mooiste vloeren die wij recent bij onze klanten gelegd hebben. Bent u uitgekeken? U bent van harte welkom in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en offerte op maat. 

1034