Vloerverwarming
in een Slaapkamer

Ruimtebesparend en hygiënisch

Gratis Vloerenmagazine Aanvragen Gratis Vloerenmagazine Aanvragen

Vloerverwarming onder een slaapkamervloer

Een vloerverwarmingssysteem onder uw slaapkamervloer zorgt voor extra comfort en is daarnaast ook nog eens ruimtebesparend. Er is niets vervelender dan uit bed te stappen op een ijskoude vloer. Dat comfortabele voordeel van vloerverwarming zult u meteen ervaren. Een ander voordeel is dat een vloerverwarming geen ruimte inneemt in tegenstelling tot een radiatorverwarming. Daarbij is het rendement van een vloerverwarmingssysteem vele male beter dan andere verwarmingssoorten. Lees hieronder verder welke vloertypen allemaal te combineren zijn met een vloerverwarming.

Welke slaapkamervloer kan ik combineren met vloerverwarming?

Welke vloersoorten kunnen allemaal gecombineerd worden met een vloerverwarmingssysteem? Dat is een veelgestelde vraag bij Knulst Vloeren. Het eenvoudige en vaak verrassende antwoord is: alle vloersoorten kunnen uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming. Uiteraard mits de juiste kwaliteit en op de juiste wijze gelegd. Van eikenhouten vloer tot PU gietvloer. Per vloersoort kunnen de adviseurs van Knulst u uitvoerig vertellen waarop u moet letten. Uiteraard ontvangt u bij Knulst een aantrekkelijke garantie op zowel het vloerverwarmingssysteem als de vloer.

Vloereninspiratie en showroom

Bij Knulst doen we meer dan het leveren en monteren van vloerverwarmingen. Wij leveren en leggen ook de meest uiteenlopende vloersoorten. Vraag daarom ons gratis vloerenmagazine aan zodat u zich kunt oriënteren met de mooiste recent opgeleverde vloeren bij onze klanten thuis. Meer weten? Bezoek dan onze uitgebreide showroom waar tevens een werkend vloerverwarmingssysteem voor u is aangebracht. Onze vloerverwarming-adviseurs vertellen u graag alles over het systeem dat wij leveren. Welkom!

1032