Onze klanten vertellen

Ook benieuwd naar onze vloerverwarming? Kom eens langs in onze showroom!

Gratis Vloerenmagazine Aanvragen Gratis Vloerenmagazine Aanvragen

9,8

“Op advies van een kennis”

Op advies van een kennis ben ik naar Knulst gegaan voor een houten vloer. Omdat de vloer over een bestaande tegelvloer met vloerverwarming moest komen, adviseerde Knulst mij een pvc vloer. Zij hadden uit de eigen collectie een prachtige vloer. De stalen thuis nog bekeken met de adviseur en de afspraken voor egaliseren en leggen gemaakt. De vloer is prachtig gelegd, erg praktisch en onderhoudsvriendelijk. Ik geniet er elke dag van.

Fam. Van der Paardt, Lelystad

“Complimenten”

Complimenten over de service en samenwerking met u en uw personeel. Dank zoals jullie de problemen bij u bekent hebben opgelost. Met het resultaat zijn wij dik tevreden en zoals afgesproken komen jullie nog wat nazorg verrichten. Veel succes met jullie bedrijf wij zeggen het voort!

Fam. Boon, Utrecht

“Perfecte begeleiding!”

Vanaf het eerste contact perfecte begeleiding. Erg vriendelijke medewerkers en competent. Ook de nazorg prima voor elkaar. En we zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de materialen.

Fam. Stribos, Nunspeet

9,9

“Vakmensen!”

Adequaat geholpen, goede communicatie, klantgericht, klantvriendelijk, vakmensen!

Fam. Kuiper, Amsterdam

“Fantastisch!”

Bij Knulst vloeren voor onze hele benedenverdieping vloerverwarming met toplaag PVC laten aanleggen. Advisering, begeleiding en uitvoering van de werkzaamheden, incl. door andere partijen, zijn uitermate soepel, correct en netjes uitgevoerd. Fantastisch resultaat!

Fam. Nederlof, Arnhem

“Wat een goed bedrijf!”

Multiplank eiken in grey wash met vloerverwarming gekocht bij Knulst. Wat een goed bedrijf! Van begin tot eind liep bij Knulst alles op rolletjes. Veel zorg en aandacht voor procesbewaking, zoals 2 keer kijken en inmeten of alles klopt, de planning die duidelijk aangeeft als er iets veranderd. Helaas was er een derde partij die wat roet in het eten gooide, maar Knulst bood zijn excuus aan en gaf ons een mooi boeketje! Monteurs zijn vakbekwame mannen die gewoon netjes en snel doorwerken. Ook de verkoper waar het allemaal mee begon had alle tijd voor ons en deed er alles voor om ons in alle rust een vloer naar wens te verkopen. Nu zitten we heerlijk op een fijne warme en mooie vloer! Topteam van Knulst!! Bedankt!

Fam. Grobbe, Nunspeet

9,6

“Super mooi geworden!”

Wij hebben bij Knulst een hele mooie PVC met vloerverwarming gekocht. Werden in hun mooie showroom in Nunspeet meteen al goed en zeer vakkundig te woord gestaan en uiteraard ook geholpen. De mannelijke medewerker was van het begin meteen eerlijk en kundig in het geven van advies. Ook het leggen van de vloerverwarming en de PVC vloer is gelegd door zeer vakkundige mensen. Het is echt super mooi geworden en krijgen ook veel positieve reacties van kennissen en familie.

Fam. van Epen, Vollenhove

740