Welkom op onze
woonblog

Laat u ook inspireren door Vloerverwarming!Gratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Kies uit deze categoriën om de resultaten te filteren:InspiratieTrendsWoonplezier
Blog
Geïnspireerd door Vloerverwarming
 • Vloerverwarming infrezen: kosten, voordelen en meer handige info

  Vloerverwarming is het verwarmen van een kamer door middel van warm water. Dit warme water stroomt door buizen onder je vloer. Een CV ketel warmt het water op tot de gewenste temperatuur. Vloerverwarming heeft een heleboel voordelen en wordt steeds meer de standaard.

  Gepost op 26 april 2022 door Petra Knulst in #trends
 • Het verschil tussen droogbouw vloerverwarming en natbouw vloerverwarming

  Na erover te horen van buren en het te zien bij vrienden ben je overtuigd: je wilt vloerverwarming in huis. Dat is een goede keuze. Vloerverwarming is namelijk niet alleen een stuk duurzamer, maar ook erg comfortabel. Wat is eigenlijk het verschil tussen droogbouw vloerverwarming en natbouw vloerverwarming?

  Gepost op 08 juli 2022 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Elektrische vloerverwarming: voordelen, nadelen en meer handige informatie

  Vloerverwarming is vooral bekend van de verwarmingsleidingen in de vloer, voorzien van warm water. Maar er is ook een optie voor elektrische vloerverwarming. In deze blog zullen we u meer informatie geven over dit type vloerverwarming.

  Gepost op 29 augustus 2023 door Petra Knulst in #woonplezier
 • Vloerverwarming: kosten, voordelen en meer handige informatie

  Vloerverwarming is een populair product dat we niet alleen zien in nieuwbouw: ook bestaande woningen worden geregeld voorzien van vloerverwarming. Vloerverwarming, ook wel stralingsverwarming genoemd, brengt veel voordelen met zich mee. Benieuwd of vloerverwarming iets is voor jouw woning? Of wil je meer weten over de voordelen en bijkomende kosten? Dat en meer ontdek je hier. 

  Gepost op 04 april 2022 door Petra Knulst in #woonplezier
755