Comfortabel en warm
met een uitstekend rendement

Vloerverwarming van Knulst

Hartelijk welkom in onze vloerenshowroom!

Wij mogen u weer een warm welkom heten in onze vloerenshowroom! Via deze link kunt u eenvoudig een adviesgesprek inplannen. Uiteraard kunt u ook bellen met 0341-252787 of een mail sturen naar info@knulst.nu om een afspraak te maken. Onze adviseurs staan weer dagelijks voor u klaar om u te voorzien van een gedegen advies naar aanleiding van uw persoonlijke wensen en woonsituatie. Komt u binnenkort uw nieuwe vloer bekijken onder het genot van een kopje koffie?

Graag tot ziens!

Team Knulst Vloeren

60 jaar vakmanschap

Door de jaren heen wisselen trends en interieurstijlen elkaar af. Onze ambachtelijke kwaliteit blijft echter onverminderd en is voortdurend in ontwikkeling. Laat u verrassen door de meest comfortabele en renderende mogelijkheden op gebied van vloerverwarmingen, met zorg voor u geselecteerd.
Dat is het familiebedrijf Knulst. Welkom!

Over knulst Over knulst Bekijk de showroom Bekijk de showroom

9,6

“Complimenten”

Complimenten over de service en samenwerking met u en uw personeel. Dank zoals jullie de problemen bij u bekent hebben opgelost. Met het resultaat zijn wij dik tevreden en zoals afgesproken komen jullie nog wat nazorg verrichten. Veel succes met jullie bedrijf wij zeggen het voort!

Fam. Boon, Utrecht

9,8

“Perfecte begeleiding!”

Vanaf het eerste contact perfecte begeleiding. Erg vriendelijke medewerkers en competent. Ook de nazorg prima voor elkaar. En we zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de materialen.

Fam. Stribos, Nunspeet

9,9

“Vakmensen!”

Adequaat geholpen, goede communicatie, klantgericht, klantvriendelijk, vakmensen!

Fam. Kuiper, Amsterdam

Wat moet er gebeuren?
Bekijk de stappen!

Een goede voorbereiding draagt bij aan een duurzaam en kwalitatief eindresultaat. Welke stappen worden door onze professionele monteurs doorlopen om bij u een goed werkend vloerverwarmingssysteem aan te leggen? Wij leggen u iedere stap uitvoerig uit zodat u bent voorbereid. Lees hieronder alles over de werkwijze van Knulst Vloerverwarming.

Bekijk de stappen Bekijk de stappen
739